قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد

43 درصد انگلیسی‌ها معتقدند جانسون باید استعفا دهد

43 درصد انگلیسی‌ها معتقدند جانسون باید استعفا دهد نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان داد میزان رضایت از عملکرد دولت این کشور در مقابله با همه‌گیری کرونا و همچنین رضایت از عملکرد جانسون به طور کلی، کاهش داشته و 43 درصد از شرکت‌کنندگان معتقدند او باید استعفا کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس نظرسنجی روزنامه انگلیسی «آبزرور»، انگلیسی‌های بیشتری فکر می‌کنند «بوریس جانسون» باید از نخست‌وزیری استعفا دهد تا این که کار خود را در این سمت دنبال کند.

به گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، اولین نظرسنجی سال ۲۰۲۱ در این خصوص در انگلیس نشان داد، ۴۳ درصد مردم معتقدند او باید استعفا دهد، در حالی که ۴۰ درصد گفتند او باید در این سمت باقی بماند. در مقابل تنها ۲۰ درصد گفتند «کر استارمر» رئیس حزب مخالف کارگر انگلیس باید استعفا کند و ۵۲ درصد گفتند او باید به عنوان رهبر این حزب به کار خود ادامه دهد.

در این نظرسنجی همچنین کاهش میزان حمایت از عملکرد لندن در مقابله با همه‌گیری کرونا مشاهده شد. ۷۲ درصد شرکت‌کنندگان، با کاهش ۴ درصدی نسبت به نظرسنجی قبلی، گفتند که دولت این کشور به اندازه کافی برای مهار این ویروس سریع عمل نکرده است. ۴۲ درصد هم، با افزایش چهار درصدی نسبت به نظرسنجی پیشین، گفتند قطعا به اندازه کافی در این زمینه سریع عمل نشده است.

میزان رضایت کلی از «بوریس جانسون» هم با کاهش همراه بود. در حالی که ۳۷ درصد عملکرد او را به صورت کلی تایید کردند که یک درصد نسبت به نظرسنجی قبلی کاهش داشت، ۴۵ درصد با افزایش یک درصدی نسبت به نظرسنجی قبلی، از عملکرد او ابراز نارضایتی کردند.

این نظرسنجی با شرکت دو هزار و سه نفر به صورت آنلاین و در روزهای ششم و هفتم ژانویه برگزار شد.

این نظرسنجی در حال انجام شده که اوضاع کرونایی انگلیس خوب نیست و دیروز شنبه مؤسسه بهداشت عمومی این کشور گزارش کرد که در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ یکهزار و ۳۲۵ مورد جدید، انگلیس بیشترین آمار تلفات کرونا را از زمان شیوع تاکنون به ثبت رساند.

این موسسه همچنین اعلام کرد با ثبت رکورد جدید آمار روزانه قربانیان کرونا در انگلیس، شمار کلی تلفات این ویروس ناشناخته در این کشور به مرز ۸۰ هزار نفر رسید.

در پی تشدید بحران کرونا در انگلیس و شناسایی ابتلا به ویروس جهش یافته در این کشور، جانسون از اولین ساعات روز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه، پنجم ژانویه ۲۰۲۱، قرنطینه و تعطیلی سراسری در انگلیس و اسکاتلند را اجرایی کرد.

بوریس جانسون همچنین در سخنرانی خود در خصوص شیوع ویروس جهش‌یافته کرونای انگلیسی نیز هشدار داد که بسیار مسری‌تر از ویروس کرونای معمولی است و بیمارستان‌های انگلیس با ازدحام جمعیت بیشتری روبرو شده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار