غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

43 درصد انگلیسی‌ها معتقدند جانسون باید استعفا دهد

نتایج یک نظرسنجی در انگلیس نشان داد میزان رضایت از عملکرد دولت این کشور در مقابله با همه‌گیری کرونا و همچنین رضایت از عملکرد جانسون به طور کلی، کاهش داشته و 43 درصد از شرکت‌کنندگان معتقدند او باید استعفا کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۲۱ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 10
کد خبر: ۷۳۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس نظرسنجی روزنامه انگلیسی «آبزرور»، انگلیسی‌های بیشتری فکر می‌کنند «بوریس جانسون» باید از نخست‌وزیری استعفا دهد تا این که کار خود را در این سمت دنبال کند.

به گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، اولین نظرسنجی سال ۲۰۲۱ در این خصوص در انگلیس نشان داد، ۴۳ درصد مردم معتقدند او باید استعفا دهد، در حالی که ۴۰ درصد گفتند او باید در این سمت باقی بماند. در مقابل تنها ۲۰ درصد گفتند «کر استارمر» رئیس حزب مخالف کارگر انگلیس باید استعفا کند و ۵۲ درصد گفتند او باید به عنوان رهبر این حزب به کار خود ادامه دهد.

در این نظرسنجی همچنین کاهش میزان حمایت از عملکرد لندن در مقابله با همه‌گیری کرونا مشاهده شد. ۷۲ درصد شرکت‌کنندگان، با کاهش ۴ درصدی نسبت به نظرسنجی قبلی، گفتند که دولت این کشور به اندازه کافی برای مهار این ویروس سریع عمل نکرده است. ۴۲ درصد هم، با افزایش چهار درصدی نسبت به نظرسنجی پیشین، گفتند قطعا به اندازه کافی در این زمینه سریع عمل نشده است.

میزان رضایت کلی از «بوریس جانسون» هم با کاهش همراه بود. در حالی که ۳۷ درصد عملکرد او را به صورت کلی تایید کردند که یک درصد نسبت به نظرسنجی قبلی کاهش داشت، ۴۵ درصد با افزایش یک درصدی نسبت به نظرسنجی قبلی، از عملکرد او ابراز نارضایتی کردند.

این نظرسنجی با شرکت دو هزار و سه نفر به صورت آنلاین و در روزهای ششم و هفتم ژانویه برگزار شد.

این نظرسنجی در حال انجام شده که اوضاع کرونایی انگلیس خوب نیست و دیروز شنبه مؤسسه بهداشت عمومی این کشور گزارش کرد که در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ یکهزار و ۳۲۵ مورد جدید، انگلیس بیشترین آمار تلفات کرونا را از زمان شیوع تاکنون به ثبت رساند.

این موسسه همچنین اعلام کرد با ثبت رکورد جدید آمار روزانه قربانیان کرونا در انگلیس، شمار کلی تلفات این ویروس ناشناخته در این کشور به مرز ۸۰ هزار نفر رسید.

در پی تشدید بحران کرونا در انگلیس و شناسایی ابتلا به ویروس جهش یافته در این کشور، جانسون از اولین ساعات روز سه‌شنبه ۱۶ دی ماه، پنجم ژانویه ۲۰۲۱، قرنطینه و تعطیلی سراسری در انگلیس و اسکاتلند را اجرایی کرد.

بوریس جانسون همچنین در سخنرانی خود در خصوص شیوع ویروس جهش‌یافته کرونای انگلیسی نیز هشدار داد که بسیار مسری‌تر از ویروس کرونای معمولی است و بیمارستان‌های انگلیس با ازدحام جمعیت بیشتری روبرو شده است.

فارس

ارسال نظر